This is a free Purot.net wiki
  • View:

Sofian ravintola-arvostelu

Oishi Sushi oli mielenkiintoinen kokemus.

Ravintola Oishi Sushi sijaitsee Porvoon keskustassa. Olen kolme kertaa käynyt syömässä Oishi Sushissa, ensimmäisen kerran olin erittäin tyytyväinen ja muut kerrat erittäin pettynyt. Ravintolassa sushit ovat todella hyviä, mutta salaatti pöydässä salaatit ovat seisseet pöydässä niin kauan, että ovat ihan kuvia ja pahan makuisia. Friteeratut tuotteet (kana yms.) ovat ihan kylmiä ja kovia. Ravintolassa on hyvä asiakaspalvelu, mutta siellä ei puhuta lähes ollenkaan suomea. Ravintolassa on kokoajan tuoretta sushia tarjolla.

"Ravintola Oishi Sushi sijaitsee Porvoon keskustassa vain 100 m Vanhasta Porvoosta. Ravintolassa on päivittäin lounasbuffet, joka sisältää yli 20 eri vaihtoehtoa esim. sushia, kiinalaista ruokaa, keittoa, salaattia, hedelmiä, riisiä, kahvia, teetä, lime vettä. Seisovan pöydän lisäksi menulla myös keittiömestarimme valmistamaa kiinalaista ja japanilaista ruokaa" (http://www.porvoo.fi/oishi-sushi-1 30.3.2017)

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Hyvä arvostelu!
mervikuismanen   (05.04.2017 12:12)