This is a free Purot.net wiki
  • View:

Kertun kuva

Kuvassa näen värikkään ja kauniin jälkiruoan. Taideteoksen, jonka tekeminen on vaatinut paljon tarkkaavaisuutta ja aikaa. Näen valkoista, jälkiruoan rungon joka on tehty valkosuklaasta Punaista, jota näkyy kuvassa mansikkasorbetissa. Vihreää sitruunamelissaa koristamaan sekä vaalenapunaista, jolla on luotu kauniit ja räväkät yksityiskohdat.

Kuvasta huomaan heti että tarkoituksena on nimenomaan ollut tuoda esille tätä uskomattoman kaunista jälkiruokaa ja siitä syystä on tausta jätetty himmeäksi ja tummaksi jotta huomio kiinnittyisi vielä paremmin jälkiruokaan. Kuva näyttää mielestäni dramaattiselta ja rohkealta.

Heti kuvan nähtyäni tuli siitä jotenkin mieleeni Liisa ihmemaassa -elokuva. Syy tähän on varmasti jälkiruoan värien käyttö ja sen ainutlaastuisuus ja se kuinka joka ikinen yksityiskohta on tärkeä. Lisäksi elokuvan tavoin, jälkiruoka saa tuntumaan siltä, että kaikki on mahdollista.

Kuvan valitsin juuri tästä syystä, sillä sen lisäksi että kuvassa näkyvä herkku näyttää kauniilta se saa minut tuntemaan jotain. Luovuutta.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Kieliasu oikein hyvä!
mervikuismanen   (05.04.2017 12:17)