This is a free Purot.net wiki
  • View:

Marin blogi

Liemessä- ruokablogi

Blogin otsikko on yksinkertainen ja helposti ymmärrettävissä, mitä blogin sisältö koskee.

Blogia kirjoittaa Jenni Häyninen, joka on ruokataiteilija, ruokavaikuttaja, yrittäjä, entinen Blogirinki Median perustaja ja alan pioneeri. Liemessä voitti vuonna 2016 The Blog Awards Finlandissa Parhaan Ruokablogin kategorian. Häyninen tekee yhteistyötä mm. Valion kanssa.

Blogin ulkoasu on selkeä. Reseptit, ruokamatkat, info, ja arvostelut löytyvät erillisten otsikoiden alta kätevästi."Logo" on yksinkertainen, mutta hyvin persoonallinen.

 

Blogi on yhtenäinen, ruokakuvat otetaan samalla periaatteella, ja niitä onkin runsaasti. (Pääkuva ylhäältä päin otettu, jossa itse annos on ensimmäinen katseen aihe.) Teksti on helppolukuista, se on kirjoitettu puhekielellä ja kaikki postaukset ovat samalla fontilla ja fonttikoolla.

Blogi kiinnosti minua, koska siinä on paljon ruokakuvia ja mielenkiintoisia reseptejä. Voisin itsekkin tehdä saman tyyppistä ruokablogia, tosin pitäisin kaiken aika simppelinä. Lukemisen arvoinen blogi ehdotomasti!

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Kiinnostava esittely!

Blogi ei muuten ole kirjoitettu puhe- vaan yleiskielellä! Kieli on silti värikästä ja persoonallista!
mervikuismanen   (05.04.2017 12:07)