This is a free Purot.net wiki
  • View:

Niilon Kuva

Kuva-analyysi

Valitsin tämän kuvan pippuripihvi annoksesta koska kuva on otettu hyvin ja pihvi on yksi minun lempiruuista. Lautanen on kuvassa perus puupöydällä jossa näkyy olevan punainen pöytäliina. Kuvassa on tietenkin pihvi, jonka päällä näkyy olevan viherpippuria tai jonkinlaista yrttiä. Pihvin vieressä vasemmalla on paistettuja vihanneksia, joista tunnistan ainakin purjosipulin ja tomaatin, joka saattaa myös olla punaista paprikaa tai chilipippuria. Pihvin ja vihannesten takana on myös jonkinlaisia kolmion muotoisia keltaisia lisäkkeitä, jotka saattavat olla paloja leipää tai jonkinlaista kasvista. Lautasella on myös pihvin takana tuoreyrttiä. Kuvassa on myös haarukka ja jotakin mikä on tehty lasista, joko juomalasi tai dippikulho.

Kuvassa on ruskeaa, keltaista, hieman vihreää ja punaista. Valo tulee hieman lautasen takaa, jonka huomaa kuvan alapäädyssä olevasta pihvin varjosta. Kuva on otettu niin, että siinä ei näy paljon taustaa. Kuvasta saa melko rennon tunnelman, niinkuin se olisi otettu steakhousessa.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Kieliasu oikein hyvä!
mervikuismanen   (05.04.2017 12:19)
 

Tarkkaa, värikästä analysointia!
mervikuismanen   (16.03.2017 09:43)