This is a free Purot.net wiki
  • View:

Marin ravintola-arvostelu

Oriental Palace


"Kiinalainen Ravintola Oriental Palace toimii aivan Porvoon keskustassa torin kupeessa. Ravintola on jo vuosien ajan valmistanut porvoolaisille herkullista kiinalaista ruokaa ja pitänyt asiakkaansa tyytyväisinä.

Katso ruokalistamme omalta sivulta ja tule nauttimaan herkullisesta ruoastamme. Oriental Palace toivottaa kaikki asiakkaansa lämpimästi tervetulleiksi!" (http://www.kiinalainenravintola.fi/ 2.3.2017)

 

Herkullisin kiinalaisravintola Porvoossa

Olen syönyt Oriental Palace :ssa monesti, enkä ole koskaan pettynyt. Ruoka on maukasta, kohtuu hintaista ja helppoa otettavaksi myös kotiin. Ruoka on herkullista ja tuoretta. Vihannekset jätetään sopivan rapeiksi, eikä mikään ole ollut ylikypsää koskaan. Ruokalista on erittäin runsas, ja annokset tehdään kauniisti. Palvelu on aina ollut ytävällistä ja pois lähtiessä jää aina ns. "hyvä maku suuhun". Paikan sisustus on erittäin itämainen, jokseenkin tylsä ja raskas. Valaistus on aina himmeä, mikä on hieman hankalaa huononäköisten kannalta menua lukiessa. Loppujen lopuksi paras kiinalainen ravintola Porvoosa.

Syön yleensä porsaanlihaa hapanimelä kastikkeessa riisin kera. Mielestäni annos on herkullinen, kasvikset ovat rapeita ja maukkaita, riisi ei ole kuin puuroa ja kastike on hyvän mausteinen.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Hyviä huomioita!

Katso tehtävänantoa ja lisää tarvittavat tiedot.
mervikuismanen   (05.04.2017 12:13)