This is a free Purot.net wiki
  • View:

Marin kuva

Yksinkertaista ja maistuvaa

Valitsin kuvan sen ulkonäön perustella. Lisäksi uunilohi on yksi lempiruuistani. Kuvassa näkyy annos valkoisella lautasella, harmaan pellava lautasliinan päällä puisella talonpoikais pöydällä. Kuvan taustan värit ovat hillittyjä ja saavat siten huomion keskipisteeksi kauniin annoksen jossa on värejä. Kuva on todella kirkas, jotta lohen punaisuus, paahdettu kukkakaali ja vihreät yrtít erottuvat ja tekevät annoksesta kalliin ja herkullisen näköisen.

Kuva on otettu ylhäältä ja niin että lautanen näkyy kokonaan ja taustaa vähän. Kuvan tunnelma on raikas ja vähän maalaispoikamainen. Se on suunnattu todennäköisesti yksinkertaisesta ja herkullisesta ruuasta pitävälle. Kuva saa ajattelemaan raaka-aineiden yksinkertaisuutta mutta herkullisuutta yhdessä syötynä. Ruoka on helppo, joten voisin kuvitella itsekkin valmistavani sen tai myyväni sitä ravintolassa. Yksinkertainen, helppo ja maistuva ruoka on myyvä tuote. Sekä ruuasta saa hyviä kuvia, joka myy annosta ja tuotteita paremmin.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Hyvä kieliasu!
mervikuismanen   (05.04.2017 12:21)
 

Hyvää analysointia ja kiinnostavaa ammatillista pohdiskelua!
mervikuismanen   (16.03.2017 09:49)