This is a free Purot.net wiki
  • View:

Niilon ravintola-arvostelu

Hesburgeriin nopealle hampurilaiselle.

Minä käyn joskus Porvoon Lundissa olevassa Hesburgerissa syömässä. Paikan sisustus on aika tylsä oikeastaan. Siellä on erikokoisia pöytiä, pitkä sohva seinää vastaan ja ikkunoita, joista näkee ulos Porvoon bussiasemalle.

"Palveluhenkisyydellä varmistamme, että tunnet itsesi tervetulleeksi ravintolaan ja saat tilaamasi tuotteet ripeästi ja ystävällisen hymyn kera. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua."( https://www.hesburger.fi/hesburger-yrityksena/tapamme-toimia/arvot, 30.3.2017)

En oikein ole varma "alan parhaasta palvelusta", mutta pitää myöntää että on Hesburgerissa on yleensä melko tervetullut olo eikä ruuan saapuminen vie kovin kauaa.

Henkilökunta ja tarjoilu ovat kuitenkin aivan perus pikaruokaravintola tarjoilua. Tilataan ruoka tiskiltä, annetaan valmiina oleva ruoka tarjottimelle jo jos ruoka (esim. hampurilainen) ei ole valmis se tulee vähän ajan päästä pöytään.

Hesburgerin ruuat ovat sitä mitä löytää ihan mistä tahansa muustakin Hesburgerista. On kerrosaterioita, juustoaterioita, ynnä muuta. On myös erikoishampurilaisa joita tarjoillaan vain rajoitetun ajan. Tarjolla on myös jäkiruokia kuten leivonnaisia ja jäätelöä. Jos haluaa niin voi tilata myös kahvin.

Itse en koskaan innolla mene Hesburgeriin, sillä teen mielummin kotonani ruokaa. Mutta jos minun on pakko käydä syömässä ja satun olemaan kaupungilla niin menen Hesburgeriin nopealle hampurilaiselle.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Hyviä huomioita!

Katso tehtävänantoa ja lisää tarvittavat tiedot.
mervikuismanen   (05.04.2017 12:10)