This is a free Purot.net wiki
  • View:

Kertun media

Median käyttöni pienenä

Richard Scarryn touhukas maailma oli minun ja siskoni yhteinen suosikki lastenohjelma. Pidin myös paljon Paavo Pesusienestä ja Sydämen asialla -ohjelmasta, jota katsoin aina äitini kanssa.Olin ihan rakastunut erääsen kyseisen sarjan poliiseista.

Suosikki ohjelmani pinenä olivat Richard Scarryn touhukas maailma, jota katsoin aina siskoni kanssa sekä Sydämen asialla -ohjelma. Suunnittelin myös hääni erään sarjasta tutun poliisi kanssa.
 

Suosikki kirjani oli Siiri ja sotkuinen Kerttu, sillä siinä mainittiin minun, siskoni, veljeni ja melkein kaikkien serkkujeni nimet. Pidin myös paljon ns. klassikko satujen alkuperäisistä versioista, kuten Tähkäpäästä sekä Pienestä merenneidosta.
 

Pienenä en lukenut paljon lehtiä, mutta niistä, joita luin, oli suosikkini ehdottomasti Suosikki-lehti.

Ensimmäisen tietokoneeni sain, kun olin 8-vuotias. Sen jälkeen aloin pelaamaan erilaisia pelejä, joita löysin netistä. Yksi näistä peleistä oli Steppenwolf, jännityspeli.

Median käyttöni nyt

Mediaa käytän tänä päivänä päivittäin. 24 tunnin aikana saatan valehtelematta viettää, päivästä riippuen, useita tunteja niin sosiaalisessamediassa kuin myös netissäkin surffailen.

Sosiaalisistamedioista aktiivisimmin käytän Instagramia, Facebookkia sekä Snapchattia. Kännykkäni sovelluksista kovassa käytössä ovat myös Youtube, Spotify sekä Netflix.

Nykyään en katso enään paljon TV:tä, koska löydän kaiken mitä haluan katsoa netistä. Tästä syystä myös elokuvissa käynti on vähentynyt.

Luen nykyään enemmän lehtiä kuin nuorempana, ja näistäkin lehdistä osaa luen netistä. Etsin myös netistä mielelläni erikoisia ja erilaisia reseptejä, joita kokeilen aina silloin tällöin kotona.

Sähköpostini seuraamisesta on myös tullut rutiini, koska sillä tavoin kommunikoin useiden tärkeiden ihmisten kanssa ja sovin tapaamisia yms. Myös esim. kesätöiden haku tai ravintoloiden aukioloaikojen seuraaminen onnistuu helposti netissä.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Hauska teksti ja oikein hyvä oikeinkirjoitus!
mervikuismanen   (16.03.2017 09:23)