This is a free Purot.net wiki
  • View:

kallen ravintola-arvostelu

             Porvoon parhaat pizzat

Vikingpizzeria sijaitsee porvoossa. Pizzeriassa on hyvä henkilökunta ja pizzeriassa on parhaat ruuat. Pizzerian facebooksivuilla on asiakkaat arvioinut pizzerian todellahyväksi. Oma mielipide pizzeriasta on, että siellä on parhaat pizzat. Pizzat kootaan todella maukkaan näköisiksi ja ruuanvalmistukseen ei mene kauaa. Itse pizzeria on erittäin viihtyisä ja siellä on vähän vanhanaikaista meininkiä. Pizzeriasta on aina jäänyt hyvä maku ja mieli. Paikka sijaitsee todellahyvällä paikalla matkahuollon viereisen R-kioskin vieressä.

 

https://pizza-online.fi/ravintolat/porvoo/viking/pizzat kuvat.

 

 

 

 

 

Lainaavateksti toisesta ravintolasta.

Pub Niska Turku

Tervetuloa nauttimaan ahvenanmaalaisista peltileivistä tunnelmalliseen ympäristöön´Pub Niska Turku on ahvenanmaalaiskokki Michael Björklundin kehittämän ravintolakonseptin ensimmäinen franchising-ravintola. Ideamme on tarjota korkealaatuisista raaka-aineista tuotettua lähiruoka"

"Ympäri vuoden auki olevasta ravintolastamme saat Pub Niskan tunnetut ja maittavat peltileivät. Peltileipä eli pizza ahvenanmaalaisittain on valmistettu tuoreista ja korkealaatuisista, pääosin ahvenanmaalaisista raaka-aineista. Listaltamme löytyy myös ruokaisia salaatteja, maukkaita jälkiruokia ja monipuolinen juomavalikoima. "http://www.niskaturku.com/?page_transaction=3130 6.4.2017

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Hyviä huomioita!

Katso tehtävänantoa ja lisää tarvittavat tiedot.
mervikuismanen   (05.04.2017 12:09)